Ми знову працюємо!! Слава Україні!



Главная » Все новости

Моторне масло Mobil 1 0W-40

17.03.2010

Синтетичне моторне масло Mobil 1 0W-40

Повністю синтетичне моторне мастило з високими експлуатаційними характеристиками, вироблене за трісінтетічної технології. 


Mobil 1 0W-40 є універсальним повністю синтетичним моторним маслом останнього покоління з унікальним поєднанням найвищих експлуатаційних характеристик. Забезпечує надійний захист для сучасних бензинових і дизельних двигунів легкових автомобілів, мікроавтобусів та позашляховиків, що працюють в умовах будь-якого ступеня тяжкості. Особливо рекомендується для двигунів, обладнаних турбонагнітачем (як дизельних, так і бензинових), каталітичним нейтралізатором відпрацьованих газів, а також для дизельних двигунів з безпосереднім вприскуванням (типу DI).

Синтетичне масло Mobil 1 0W-40 вироблено за унікальною технологією на основі трьох запатентованих базових синтетичних компонентів, а також високоефективного пакета присадок, поєднання яких забезпечує виняткові експлуатаційні характеристики.

Високі в'язкісно-температурні властивості, що відповідають класу SAE 0W-40. забезпечують максимально швидке надходження масла на всі точки змащення, що гарантує захист від підвищеного зносу, характерного для пускових режимів роботи двигуна. Моторне масло Mobil 1 0W-40 залишається в рідкому стані при температурах нижче -54 ° С і забезпечує всі умови для запуску двигуна при будь-яких екстремально низьких температурах навколишнього середовища, гарантуючи при цьому максимальний захист від зносу. Одночасно, при характерних для сучасного двигуна високих робочих температурах і швидкостях, зберігається необхідна значення в'язкості (на рівні, що перевищує вимоги класу SAE 40) і забезпечується надійний захист від перегріву і зносу.

Випробування показали, що Mobil 1 0W-40 на протязі тривалого часу зберігає свої характеристики (навіть при експлуатації з максимально збільшеними інтервалами заміни) і підтримує двигун в змозі на рівні "як новий". При цьому забезпечується мінімальний знос (у межах допуску для нових детелей) і мінімальне утворення вуглецевих відкладень і нагару, що дозволяє значно продовжити термін служби двигуна.

Додатково синтетичне масло Mobil 1 OW-40 сприяє зниженню забруднення навколишнього середовища, а також забезпечує економію палива в процесі експлуатації (в середньому на 3% і вище за результатами випробувань). Відповідає вимогам щодо економії палива провідної категорії GF-2 стандарту виробників автомобілів США та Японії ILSAC (енергозберігаючі олії з низьким вмістом фосфору), а також категорії API SJ Energy Conserving (економія палива в порівнянні з еталонним синтетичним маслом класу SAE 5W-30 за результатами тесту Sequence VI-A).

Синтетичне масло Mobil 1 OW-40 схвалений для використання в нових, перспективних конструкціях сучасних двигунів (дизельних двигунів легкових автомобілів з безпосереднім упорскуванням, бензинових двигунів, обладнаних турбонагнітачем і т.п.), для яких виробником заявлені збільшені інтервали заміни моторного масла, високі показники чистоти вихлопу й економії палива, відповідно до жорстких вимог самих останніх категорій ACEA B4, BMW Long Life Oil, Mercedes Benz 229.3 і VW 503.01.

 

Специфікації масла Mobil 1 0W-40

"Mobil 1 0W-40" перевершує такі характеристики:
АСЕА-98АЗ, ВЗ, В4
API SJ / CF / EC (Energy Conserving)
ILSAC GF-2
Mercedes-Benz Sheet 229.1/229.3 VW 502.00/503.01 / 505.00 BMW Long Life Oil Рейтинг клієнта Porsche

Переваги моторного мастила Mobil 1 0W-40

Застосування моторного мастила Mobil 1 0W-40 забезпечує значні переваги в порівнянні з іншими синтетичними, напівсинтетичними і мінеральними моторними маслами, а саме:
Універсальність, тобто можливість використовувати це масло для самого широкого спектру моделей як бензинових, так і дизельних двигунів, включаючи обладнані турбонагнітачем, системою проміжного охолодження наддувного повітря, а також перспективних моделей дизельних двигунів з безпосереднім вприскуванням (типу DI)
Найвища стабільність експлуатаційні характеристик (навіть при експлуатації з максимальними інтервалами заміни)
Збереження характеристик двигуна на рівні "як у нового" завдяки найвищому рівню захисту від зносу і підтримання виняткової чистоти деталей двигуна
Значне збільшення терміну служби двигуна
Максимально можливі інтервали заміни моторного масла
Виключні низькотемпературні властивості забезпечують максимально швидке надходження масла на всі точки змащення, що гарантує легкий запуск двигуна, а також захист двигуна від зносу за будь-яких екстремально низьких температурах навколишнього середовища (при цьому, також, збільшується термін служби акумуляторної батареї]
Відмінні високотемпературні властивості гарантують захист двигуна при його роботі з високими швидкостями і навантаженнями
Економія палива (у середньому на 3% і вище за результатами випробувань)
Знижений витрата масла на чад і мінімальне вмісту шкідливих компонентів у вихлопних газах на рівні "як у нового" двигуна навіть після його тривалої експлуатації
Надійний захист двигуна під час запуску, а також за інших критичних режимах роботи (максимальні оберти і навантаження, перегрів і т.п.)
Знижений вміст фосфору сприяє збільшенню терміну служби каталітичного нейтралізатора

Задать свой вопрос



captcha

Комментарии к этой записи в блоге

Мы принимаем к оплате